PIZZATAXIN KLUBIEDUT

Klubijäsenedut saat kaikista Pizzataxi-myymälöistä rekisteröitymällä Pizzataxi online-palveluun ja tekemällä tilaukset online-palvelun kautta. Puhelimitse tai suoraan myymälässä tehdyistä tilauksista ei saa etuisuuksia, eivätkä ne kartuta bonusta. Klubijäsenenämme kertyy ostoksistasi bonusta aina kolmen kuukauden välein edellisen kolmen kuukauden aikana tehtyjen ostosten yhteismäärän perusteella oheisen taulukon mukaan. Bonuskaudet ovat 1.1. - 31.3, 1.4. - 30.6., 1.7. - 30.9. ja 1.10. - 31.12. Tarjoukset eivät kerrytä bonusta, eikä niiden maksamiseen voi käyttää kertynyttä bonusta.

Kausiostot Bonusprosentti
350 € 10%
250 € 7%
150 € 5%
10 € 3%

OMAT SUOSIKIT

Klubijäsenet voivat tallentaa muokattuja tuotteita omiksi suosikeikseen, jolloin ne ovat kätevästi lisättävissä tilauslistalle. Voit talettaa tuotteita suosikkilistaasi lisäämällä ne ensin tilauslistaasi ja klikkaamalla sitten suosikiksi-linkkiä Voit poistaa tuotteita suosikit-listaltasi tehdäksesi tilaa uusille "Omat tiedot"-sivujen kautta. Voit myös antaa suosikeillesi oman nimen, joka näkyy "Omat suosikit"-listalla. Sinulla voi olla kerralla valittuna enintään 7 suosikkia.

POIKKEUSAUKIOLOAJAT

Päivä: Aukioloaika
uudenvuoden päivä 10-23
loppiainen 11-22
pitkäperjantai 10-23
1. pääsiäispäivä 11-22
2. pääsiäispäivä 11-22
vappuaatto 10-23
vapunpäivä 10-23
juhannusaatto kiinni*
juhannuspäivä 11-22
itsenäisyyspäivä 11-22
jouluaatto kiinni
joulupäpivä kiinni
tapaninpäivä 11-22
uudenvuoden aatto 10-22

Viimeiset tilaukset onlinen kautta voi tehdä puoli tuntia ennen varsinaista sulkemisaikaa

(*ravintolakohtaiset poikkeukset ovat nähtävillä Ravintolat-sivulla)

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Bambora PayForm, Paybyway Oy
Y-tunnus 2486559-4
Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
payform@bambora.com

MAKSUTAVAT

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Euroloan.

REKISTERISELOSTE

Pizzataxi-online palvelun rekisteriseloste

Palvelemme teitä yhteensä 23 toimipisteessä läpi Suomen. Lähimmän myymäläsi löydät täältä.