Toimituspostinumero

Valitsemasi liike toimittaa näille postinumeroalueille:

, , , , , , , , , ,

Voit maksaa ostoksesi myös puhelimella!
 

Tietoa palvelusta

Klubijäsenedut

Klubijäsenedut saat kaikista Pizzataxi-myymälöistä rekisteröitymällä Pizzataxi online-palveluun ja tekemällä tilaukset online-palvelun kautta. Puhelimitse tai suoraan myymälässä tehdyistä tilauksista ei saa etuisuuksia, eivätkä ne kartuta bonusta. Klubijäsenenämme kertyy ostoksistasi bonusta aina kolmen kuukauden välein edellisen kolmen kuukauden aikana tehtyjen ostosten yhteismäärän perusteella oheisen taulukon mukaan. Bonuskaudet ovat 1.1. - 31.3, 1.4. - 30.6., 1.7. - 30.9. ja 1.10. - 31.12. Tarjoukset eivät kerrytä bonusta, eikä niiden maksamiseen voi käyttää kertynyttä bonusta.

Kausiostot: Bonusprosentti:
350 € 10%
250 € 7%
150 € 5%
10 € 3%

Omat suosikit

Klubijäsenet voivat tallentaa muokattuja tuotteita omiksi suosikeikseen, jolloin ne ovat kätevästi lisättävissä tilauslistalle. Voit talettaa tuotteita suosikkilistaasi lisäämällä ne ensin tilauslistaasi ja klikkaamalla sitten suosikiksi-linkkiä Voit poistaa tuotteita suosikit-listaltasi tehdäksesi tilaa uusille "Omat tiedot"-sivujen kautta. Voit myös antaa suosikeillesi oman nimen, joka näkyy "Omat suosikit"-listalla. Sinulla voi olla kerralla valittuna enintään 7 suosikkia.

Poikkeusaukioloajat

Päivä: Aukioloaika:
uudenvuoden päivä 10-23
loppiainen 11-22
pitkäperjantai 10-23
1.pääsiäispäivä 11-22
2.pääsiäispäivä 11-22
vappuaatto 10-23
vapunpäivä 10-23
juhannusaatto kiinni
(ravintolakohtaiset poikkeukset ovat nähtävillä Ravintolat-sivulla)
juhannuspäivä 11-22
itsenäisyyspäivä 11-22
jouluaatto kiinni
joulupäivä kiinni
tapaninpäivä 11-22
uudenvuoden aatto 10-23

Viimeiset tilaukset onlinen kautta voi tehdä puoli tuntia ennen varsinaista sulkemisaikaa

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 59-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Kortilla maksettaessa verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet asiakkaalle. Visa, Visa Electron ja MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paybyway Oy toimii myyjänä ja maksun saajana, ja vastaa täten korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Korttimaksamisessa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi

Maksukaista, Paybyway Oy
Y-tunnus 59-4
Laserkatu 6, Lappeenranta
Puhelin: (arkisin klo 9-16)

Maksutavat

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Maksukaista Lasku.

Rekisteriseloste

Pizzataxi-online palvelun rekisteriseloste

 

Pizzataxi palvelee ma-to 10-22 • pe 10-23 • la 11-23 • su 11-22

Nouda tuotteet myymälästä tai valitse kotiinkuljetus. Kotiinkuljetus 3 € /tilaus. Ilmainen kuljetus yli 17€:n tilauksissa. Kotiinkuljetusmaksu koskee sekä online- että puhelintilauksia, poikkeuksena tarjoukset. Arvioitu toimitusaika: n. 30-60 min. (kiirevaraus). Tilaukset viimeistään 1/2 h ennen sulkemisaikaa. Noudettaessa odotusaika n. 15 min. Maksutavat (nouto / toimitus): • käteinen • pankkikortti • VISA • Eurocard • Lounassetelit

Ilmainen kuljetus
yli 17€:n tilauksiin!